Велика стінка для вітальні

Велика стінка у вітальню

Велика стінка у вітальню: чим замінити громіздкі меблі

Меблевий гарнітур на всю стіну в залі — застарілий варіант оформлення вітальні. Нині всі прагнуть легкості та свободи, щоб меблі не займали велику частину площі. Які меблі можуть стати вдалою альтеративою масивної стінки при облаштуванні вітальні? Розказуємо нижче.

стінка для вітальні тв
Книжкові полиці

Якщо для одягу та інших речей у вас передбачена гардеробна або шафа у спальні, у вітальні можна створити мінімалістичний дизайн. Виділіть одну стіну та в довільній формі прикріпіть на неї підхожі полиці. Такий варіант меблів підходить для розміщення книг, фотоальбомів, квітів у вазонах, декоративних предметів інтер’єру.

Відкриті стелажі

Стелажі можуть бути як великими, так і компактними й мати різноманітну конструкцію. Відкритий стелаж також часто використовують для зонування простору, тому його необов’язково ставити тільки під стінкою.

велика стінка класична

Стелажі мають відкриту конструкцію, тому не перевантажують простір. Вони чудово підходять для невеликої кімнати, яку потрібно візуально збільшити. На стелажі можна розмістити книги, сувеніри, декор. У нижній частині можна поставити ящики, в яких буде зручно зберігати рукоділля та інші практичні речі.

ТВ-стінка

Так, це теж стінка, але вона має не так багато спільного з класичним радянським дизайном стінки, що займала багато площі. ТВ-стінки можуть бути досить компактними або ж, навпаки, місткими, тому реально знайти рішення для кімнати будь-якої площі.

Основне призначення таких меблів — розміщення телевізора, тому для нього обов’язково буде виділене місце. Навколо техніки передбачають невеликі вертикальні або горизонтальні шафи, вітрини, пенали або полиці. Найчастіше стінка має і закриті, і відкриті відділення, тобто в ній можна зберігати особисті речі й розмістити декор, книги, фотографії тощо.

велика стінка трістан
ТВ-стінка — прекрасне рішення для вітальні, оформленої в мінімалістичному стилі. Це також вдалий варіант для тих, хто не знає, які і як саме розмістити меблі в залі. Стінка зазвичай уже має сталу конструкцію — готове рішення, яке потрібно просто зібрати. Для тих, хто хоче більше простору для фантазії, випускають модульні стінки: у цьому разі елементи можна розставити та прикріпити в довільному порядку.

Комод

Широкий комод — ще одна прекрасна альтернатива стінці. Ці універсальні меблі мають висувні ящики й можуть бути досить місткими. У комод можна скласти одяг, постільну білизну, рушники та інші особисті речі. Комод підходить для невеликої вітальні. Він візуально подовжує стіну та дозволяє гармонізувати оформлення кімнати.

Комплект меблів

Виробники пропонують готові комплекти меблів для вітальні, які можуть мати різне наповнення. Це дозволяє підібрати варіант під конкретну площу зали та свої потреби. У комплект можуть входити такі меблі: ТВ-тумба, комод, вітрина зі скляними дверима, пенал, книжкові полиці тощо.

комплект меблів каспій
Усі меблі з комплекту виконують в одному стилі, матеріалі та кольорі, тому вони ідеально підходять один до одного. Додаткова перевага полягає в тому, що всі складові можна розставити на власний розсуд.
Величезні стінки залишилися в минулому. Та це не означає, що там залишилися й красивий дизайн і зручність. Меблеві фабрики пропонують безліч варіантів, які допоможуть вдало оформити інтер’єр вітальні без громіздкої стінки.

Залишити відповідь