кутова шафа купе

Кутова шафа-купе

Кутова шафа-купе: в яких випадках варто вибрати такі меблі

Пряма шафа-купе — найпоширеніший варіант меблів для зберігання речей. Однак є не менш зручне та привабливе рішення, що підходить для передпокою, вітальні, спальні або дитячої кімнати. Це кутова шафа-купе. Розказуємо, чому в деяких випадках варто віддати перевагу саме таким меблям.

Коли стане у пригоді кутова шафа-купе

Для невеликого передпокою або іншої кімнати не придумали ще нічого кращого за кутову шафу-купе. Адже вона містка і при цьому вдало вписується в кут і не з’їдає такий важливий простір маленького приміщення. Якщо у вас немає можливості поставити стінку або велику пряму шафу, це рішення точно вас виручить.

Компактна, зручна, практична, красива — саме так можна описати більшість кутових шаф-купе. Такі меблі мають вдалий вигляд у будь-якій кімнаті: спальні, дитячій, кухні-вітальні, залі, передпокою. Якщо приміщення маленьке, варто звернути увагу на шафи-купе з дзеркалами на дверях. Це додатково візуально збільшуватиме простір кімнати.

Не варто думати, що місткість кутової шафи-купе маленька. Вона вміщує досить багато речей. Усередині можуть бути передбачені полиці або штанга для вішаків. Крім того, кутова шафа з дверима-купе може мати додаткові бокові полиці. Їх можна використовувати для розміщення книг, декоративних виробів, вазонів із квітами, фотографій у рамках тощо.

Переваги кутових шаф-купе

Якщо ви все ще не можете вирішити, який варіант шафи-купе купити — кутову чи пряму модель, зверніть увагу на переваги саме кутових меблів:

  • економія місця — в маленькій кімнаті може не вистачити місця для повноцінної прямої шафи, тоді як кутова модель не займатиме багато простору. Меблеві фабрики пропонують різні варіанти, як більшого, так і меншого розміру;
  • місткість — варто хоча б раз заглянути всередину кутової шафи-купе, щоб переконатися, вона вміщує досить багато речей і практично не поступається прямим моделям. Бокові відкриті полиці не займають багато місця, але створюють додаткові місця для зберігання речей;
  • універсальність — кутова шафа-купе підходить для будь-якої кімнати. Вона зручна у використанні і коли стоїть у коридорі, і коли розміщена в дитячій;
  • привабливий дизайн — виробники випускають стильні та сучасні моделі, що вдало вписуються в інтер’єр у стилі мінімалізм, хай-тек, скандинавський, класика тощо. Двері можна замовити як звичайні, так і дзеркальні або з певним принтом, що підходить під оформлення кімнати. Для дитячої кімнати можна підібрати шафу з яскравими дверима.

Купити кутову шафу-купе можна за демократичною ціною, вибравши меблі українського виробництва. При цьому вони мають високу якість і можуть прослужити тривалий термін при дбайливому використанні.

шафа купе приставна

Кутова шафа-купе — справді вдале рішення, якщо ви шукаєте компактну та містку шафу для невеликої кімнати. Такі меблі маскують кути, що додає затишку приміщенню, при цьому вміщують багато речей. Головне, правильно підібрати розмір і дизайн шафи.

КУПИТИ КУТОВУ ШАФУ-КУПЕ

Залишити відповідь