куток на кухню дсп

Купити кухонний куток

Кухонний куток: як і який вибрати

Кухонний куточок — вдалий варіант для маленької кухні. Зважаючи на компактні розміри кімнати, це чи не єдиний варіант мати затишне місце, де зможе зібратися сім’я за сніданком або вечерею. Виробники пропонують кухонні кутки в різній комплектації та модифікаціях. Які є види меблів та як їх вибрати, розкажемо далі.

куток кухонний

Види та особливості меблевого кутка для кухні

Кутові кухонні диванчики доступні в різних варіантах, що дозволяє знайти вдале рішення для будь-якої кухні. Зазвичай такі меблі купують для маленьких приміщень, тому вони відрізняються компактними розмірами. При цьому завдяки кутовій конструкції диванчик дозволяє розмістити одночасно досить багато людей.

Кухонні куточки можна розділити на два основних види:

  • лише диванчик — ви купуєте кутовий диванчик для кухні, а обідній стіл і табуретки при потребі замовляєте окремо;
  • комплект — це вже готовий набір меблів для обідньої зони, в який входить невеликий кутовий диван Г-подібної форми, звичайний або розкладний стіл і пара табуреток.

Деякі виробники також пропонують кухонні диванчики з механізмом розкладання. Якщо габарити приміщення дозволяють, така модель може стати у пригоді, коли приїжджають родичі або залишились ночувати друзі. Розкладним може бути і стіл. Це вагома перевага для тих, хто часто запрошує гостей.

Серед переваг кухонних куточків можна виділити компактність, зручність, привабливий дизайн, доступну вартість. Багато моделей також оснащені нішами для зберігання речей, що дозволяє заощадити простір у маленькому приміщенні.

Як вибрати кухонний куточок

Якщо ви вирішили придбати саме кухонний кутовий диванчик для кухні, а не традиційний комплект зі столу та стільців, вам варто врахувати наступне:

  • подумайте над тим, чи варто придбати повноцінний комплект зі столом, чи ви все-таки хочете замовити лише куточок і окремо підібрати до нього обідній стіл. Можливо, той стіл, що йде в комплекті, не підходить вам за розмірами тощо;
  • виберіть матеріал оббивки меблів. Це може бути текстиль або екошкіра. Зважайте на власні вподобання, оформлення кухні та довговічність тканини;
  • якщо у вас не дуже маленька кухня і вам не завадить додаткове спальне місце, зверніть увагу на розкладні моделі кухонних куточків;
  • перед тим, як купити кухонний куток, ретельно виміряйте вільну площу для нього, перевірте, чи залишається достатньо вільного місця для пересування кухнею;
  • дизайн куточка повинен підходити під інтер’єр кімнати. Виробники пропонують багато нейтральних моделей, які маю класичну конструкцію і спокійні кольори, тому підходять під будь-яке оформлення;
  • зверніть увагу, що кухонні диванчики можуть бути на ніжках або без них. Якщо для вас має велике значення легкість прибирання підлоги під меблями, віддайте перевагу моделі на високих опорах.

купити куток кухонний

Правильно підібраний за розмірами та дизайном кухонний куток матиме вдалий вигляд і стане улюбленим місцем для вечерь у колі сім’ї. До того ж при дбайливому використанні такі меблі служать тривалий термін, попри їх демократичну вартість.

КУПИТИ КУХОННИЙ КУТОК

Залишити відповідь