варіанти ліжок

3 основних типи ліжок: яке вибрати

Основні види ліжок : придивляємось до кожного

Ліжка можна розділити на три основних типи: дерев’яні, м’які та металеві. Основна вимога до ліжка — це зручність. Людина хоче повноцінно відпочивати, висипатися й прокидатися бадьорою та повною сил зранку. І тут постає питання, яке ліжко вибрати, якщо кожен із варіантів — дерев’яне, м’яке або металеве — може бути зручним? Розглянемо всі типи докладніше.

Дерев’яні ліжка

Дерев’яне ліжко — це завжди вдале рішення, якщо ви цінуєте довговічність меблів. Якщо ліжко виготовлене з якісного дерева, можете не сумніватися, що воно прослужить багато років, не втрачаючи привабливого вигляду.

деревяне ліжко

Ліжка з дерева можуть мати різноманітний дизайн. Прихильники класики легко знайдуть моделі для свого інтер’єру. Також виробники пропонують багато сучасних варіантів. Це меблі на ніжках і без ніжок, виключно з дерева або з м’якими вставками на спинці, односпальні та двоспальні, з матрацом у комплекті або без нього.

ліжко з масиву

Дерев’яні ліжка зазвичай коштують недешево, адже сам матеріал — достатньо дорогий. Однак він ще й екологічно чистий, приємний на дотик, привабливий, довговічний. Якщо вам подобаються моделі з дерева, але ціна не влаштовує, подумайте над купівлею ліжка з МДФ. Такі меблі доступніші по ціні.

ПЕРЕГЛЯНУТИ ВСІ ЛІЖКА З МАСИВУ

М’які ліжка

Щоб створити затишний інтер’єр у спальні, дизайнери радять зосередитися на текстильних елементах. Ви можете додати більше декоративних подушок, постелити килим, повісити штори. Або відмовитися від зайвого декору, зате купити м’яке ліжко. Таке ліжко має декоративний корпус, який повністю закритий м’якою оббивкою.

мяке ліжко

М’які ліжка часто купують у дитячу кімнату: це знижує ризик того, що дитина наставить собі синців. Хоча такі меблі мають цілком гармонійний вигляд і в дорослій спальні. Вони підходять і для класичного, і для сучасного інтер’єру.

М’яке ліжко зазвичай має високу спинку, на яку можна спиратися, коли читаєш або дивишся телевізор. Деякі моделі оснащені підйомним механізмом: матрац легко підіймається вгору, а під ним є ніша для зберігання постільної білизни та інших речей.

Ліжка з м’якою оббивкою зручні, служать досить довго, однак потребують спеціального догляду. Періодично доведеться замовляти чистку меблів, адже в оббивці збирається пил і бруд. Ціни на ліжка такого плану різні: можна знайти як дорогу модель, так і бюджетний варіант.

ПЕРГЛЯНУТИ МЯКІ ЛІЖКА

Металеві ліжка

Ліжка з металу зазвичай вибирають ті, хто хоче мати оригінальний інтер’єр і планує доповнити його нестандартними меблями. Таке рішення справді додає родзинки оформленню і робить його цікавішим.
Металеве ліжко варто вибрати для невеликої спальні. Воно оснащене ніжками й має простір під спальним місцем, що додає легкості інтер’єру: не виникає відчуття загромадженої кімнати.

металеві ліжка

Серед інших переваг металевих ліжок можна зазначити їх довговічність, привабливий дизайн, стійкість до механічних пошкоджень та іншого негативного впливу, міцність, легкий догляд. Меблі з металу легко витримують підвищені навантаження, тому можна не хвилюватися, якщо хтось у сім’ї має зайву вагу. До того ж коштує металеве ліжко відносно недорого.

У нашому інтернет-магазині є великий вибір металевих, дерев’яних і м’яких ліжок за різними цінами. Вибирайте найкращий для себе варіант і насолоджуйтеся приємним і міцним сном.

ПЕРЕГЛЯНУТИ МЕТАЛЕВІ ЛІЖКА

Залишити відповідь