модульні меблі

Що таке модульні меблі на думку сучасного дизайнера

Модульні стінки для вітальні: що це, які переваги

Модульні стінки мають високий попит серед споживачів, адже пропонують не один варіант розміщення, а кілька. Ці меблі для вітальні представлені у вигляді окремих модулів, які можна розміщувати в кімнаті в довільному порядку. Дізнайтеся, чи підходить вам таке рішення та які переваги воно має.

Що таке модульна стінка та що в неї входить

Модульна стінка для зали — це не єдина конструкція, а мобільні модулі різного розміру та призначення, які можна розмістити як у ряд, так і в різних частинах кімнати. Стінки можуть бути компактними або досить великими, тому підходять для малогабаритних і просторих приміщень.

Модульна система

Що входить у модульну стінку? Моделі комплектів бувають різними за наповненістю. Зазвичай це:

  • високі вітрини зі скляними дверцятами;
  • закриті шафи або пенали;
  • тумба під телевізор;
  • комод із шухлядами або закритими відділеннями;
  • книжкова полиця тощо.

Також в одній колекції можна знайти і дзеркало в рамі, обідній стіл та інші предмети.

Багато виробників пропонують меблеві системи, комплектацію яких можна вибирати самостійно. Тобто саме ви можете вирішити, що входитиме в модульну стінку для вашої вітальні — буде це шафа, комод і тумба під телевізор чи повний комплект для просторої кухні-вітальні з обіднім столом.

Переваги модульної стінки

Модульні стінки для вітальні мають кілька переваг перед звичайними меблями:

  • готовий комплект — вам не потрібно шукати окремо шафу й підбирати до неї підхожу тумбочку, комод чи журнальний столик, у вас уже є модулі, які ідеально підходять один до одного, тому що виконані в єдиному стилі;
  • мобільність — окремі модулі можна розміщувати в залі або спальні в довільному порядку, до того ж можна придбати лише вітрину та тумбу або ж замовити повний комплект меблів;
  • можливість докупити елементи стінки — ви можете зараз купити найнеобхідніші модулі, а пізніше вибрати ще щось, що буде легше для сімейного бюджету;
  • універсальність — модульні стінки підходять для кімнат з різною площею, тому що не мають стандартного варіанту. Для малої вітальні купуйте менше модулів, для просторої — більше;
  • широкий вибір дизайну — виробники пропонують великий асортимент модульних стінок для сучасного або класичного інтер’єру.

Модульна стінка — це зазвичай вигідніший по ціні варіант, адже вам не доводиться переплачувати за зайві елементи в стандартній стінці для зали.

система модулів для вітальні

Як розмістити модульну стінку у вітальній

Одна з основних переваг стінки з модулів полягає в тому, що розмістити її в залі можна будь-яким способом. Ви можете віддати перевагу класичному рішенню й поставити всі елементи під однією стіною, при цьому в центральній частині стоятиме тумба під телевізор.

Переглянути всі варіанти модульних меблів >>>

Якщо вітальна достатньо велика, необов’язково розміщувати всі меблі поруч. Ви можете розділити приміщення на зони: зону відпочинку з телевізором, зону для зберігання речей з шафами та вітринами, обідню зону зі столом та стільцями. У такому випадку меблі також можна використовувати для розподілу на зони.

Сучасні модульні меблі

Власники невеликих квартир або прихильники мінімалізму можуть оформити вітальню двома вітринами, які стоятимуть по обидва боки від ТВ-тумби навпроти зручного дивана. Таке рішення теж має гармонійний і привабливий вигляд. Однак підходить лише тим, у кого мало речей або передбачені інші місця для їх зберігання.

Залишити відповідь