Сучасна кухня на замовлення

Сучасна кухня на замовлення

Такі бажані – сучасні кухонні меблі

Вітаємо Вас шановні читачі, клієнти магазину та гості нашого сайту. Сьогодні хочемо представити Вам нову роботу команди Меблі Супер ІФ – сучасний кухонний гарнітур. Як завжди, наші хлопці підійшли до завдання творчо, з високою мотивацією та натхненням і здали новий обєкт. В результаті всі, особливо замовник Антон (імя змінено), залишились задоволеними.

До слова, команда Меблі Супер ІФ – це довідчені дизайнери, відповідальні майстри з величезним досвідом роботи. Головне, у них є величезне бажання до новаторства. Хлопці не бояться нових, складних проектів. Коли всі інші, грубо кажучи (футболять) клієнта, оскільки хочуть робити менше, а заробити більше – ми з радістю беремо таку роботу.

Кухонні меблі на замовлення

В даному випадку нам в деякому сенсі посчастило. Адже замовник знав чого хотів. Для меблевика такий клієнт (подарунок долі). Адже саме в такому випадку, коли людина точно знає чого хоче, виходять самі кращі проекти. Все складається ідеально. Проблеми які завжди виникають в процесі, вирішуються легко.

Кожна нова кухня – це маленька історія

В даному випадку перед нами стояла задача зробити кухню в одну з новобудов міста Івано-Франківська. Кухня мала вийти елегантною, стильною і головне, вписатися в бюджет. Адже зараз ціни на матеріали дуже високі. До тогож, потрібно було зробити її функціональною. Також довелося помудрувати з котлом, який газовики переважно ставлять так шоб (ні собі ні людям). Але ми справилася – не просто естетично сховали прилад, але й забезпечили достатньо місця для обслуговування котла.

В даному варіанті використана досить практична сучасна фурнітура, як то кажуть (без наворотів). З основного :

  • Сортер – корзина для сміття яка кріпиться до фасаду
  • Карго GTV
  • Сучасний профіль замість ручок
  • Направляючі прихованого монтажу
  • LED – підсвітка робочої поверхні з сенсорним вмикачем

В загальний інтерєр вдало вписався високий бариний столик з товстою світлою стільницею. Економлячи простір, довелося зробити його компактним – але це не завадило виробу вдало доповнити кухню. За ним легко може розміститися 2 – 3 людини.

Зверніть увагу на окрему зону – такий собі сучасний бар. Вдале поєднання кольорів, мяке легеньке світло, фасади кольору графіт  – прекрасно доповнює цю кухню. А креативна полиця для пляшок додає елегантності, як і було задумано з самого початку.

 

Якщо Вам сподобалась ця кухня. Або Ви мрієте про іншу – зателефонуйте нам і ми зробимо Вашу мрію рельністю.

Залишити відповідь