Доставляємо кухню в центр підтримки сімей та дітей

Кухонні меблі потрібні всім

Сьогодні нам довелося завезти меблі в заклад соціальної підтримки жінок та дітей, які опинилися в проблемній ситуації через життєві обставини. Магазин Меблі ІФ зробив доставку кухонного гарнітуру Грета виробництва фабрики Мебель Сервіс.

Незважаючи на важкі умови ведення бізнесу ми залишаємось українцями і готові допомогати нашим громадянам в міру своїх можливостей. Нагадуємо, для шкіл, інтернатів, інших соціальних закладів у нас діє спеціальна пропозиція. Простіше кажучи, такі заклади можуть придбати меблі в нашому магазині за ціною набагато нижче ринкової.

ІваноФранківський обласний центр соціальної підтримки сімей та дітей у місті Тлумач

В сучасних складних економічних умовах не кожен може дозволити собі кухонні меблі такі як йому хочеться. В наш час нормальна кухня на замовлення коштує 50-60 тисяч гривень. Це середня ринкова ціна. Є звичайно люди що замовляють кухні за 150, 200 навіть 300 тисяч гривень. І на західній Україні таких багато.

В той же час для багатьох українців сума 12 тисяч за кухонний гарнітур є непідйомною. Хоча для меблів ці гроші мізер, фабрики якось умудряються виготовляти такі бюджетні кухні. Звичайно, обманювати себе і чекати чогось особливого від такого гарнітуру не варто. Та в той же час, така кухонька буде служити і виконувати свої функції.

Мешканці та персонал раді обновці. Допомогають нам розвантажувати меблі

Надіємось ми зробили добру справу. Особисто для мене це гарний день. Чомусь в нас так заведено що жителі одної країни стараються заробити один на одному як можна більше. Кожен хоче продати дорожче, здерти більше, цинічно коментуючи це –

Як не мають грошей, нехай не заказують меблі

Кухню розвантажено. Сьогодні свято Стрітеня, тому змонтують її завтра. Надіємось  кухонька прослужить цим людям багато років

Залишити відповідь