Меблі фабрики Міро Марк калуш

Екскурсія по фабриці Міро Марк

Меблі фабрики Миро Марк


Прогулянка по фабриці Міро Марк розночалася з прохідної. Охоронець сумлінно виконує свою роботу, тому не пропустив нас без попереднього дзвінка від керівництва.

Прохідна фабрики Миромарк місто Калуш

На територію фабрики хто небудь не проїде. Будь-яка машина заїзджає по попередньому запису на загрузку.

головний вїзд на прикарпатську фабрику МіроМарк
Так виглядає фабрика з дороги. Вчора падав сильний мокрий сніг, тому вивіску трохи обліпило. Незважаючи на негоду фури стоять в черзі на відвантаження.

виробництво корпусних меблів іванофранківщина

Потужне виробництво фабрики. Нові та старі цехи. Склади та деякі господарські споруди гармонійно розмістилися на величезній території.

новий цех фабрики

виробничі потужності фабрики

Відкритий цех де зберігаються ламелі до ліжок. Фабрика МіроМарк виготовляє дуже багато якісних мяких ліжок в різних кольорах та тканинах.

відкритий цех фабрики

Стали на погрузку. Сьогодні наші клієнти будуть спати на нових ліжках. Тому що з фабрики ми одразу веземо меблі до них.

погрузка меблів на фабриці

Головний офіс та виставковий зал фабрики МіроМарк. Тут можна подивитися на меблі які виготовляє фабрика.

офіс та виставковий зал фабрики МіроМарк

Мякі ліжка виробництва фабрики. Три досить ходові моделі. Якщо Вам сподобалось ліжко, Ви можете замовити його на нашому сайті в розділі мякі ліжка.

мякі ліжка від виробника

Фабрика відома тим що виготовляє класичні вишукані дзеркала. Декоративні консолі та інші елементи декору до корпусних та мяких меблів.

дзеркало на стіну велике

дзеркало мале навісне

Сучасне молодіжне ліжко від спальної системи Asti MiroMark з тумбочками які продовжують узголівя виглядає дуже класно та молодіжно.

ліжко з тумбами асті

Узголівя класичного ліжка Луїза де виробник вдало поєднав приємні ніжні кольори що як найкраще підкреслюють такий стиль.

луїза міромарк ліжко двоспальне

Неперевершена спальня Rosella з великою шестидверною шафою, вишуканим двоспальним ліжком та іншими елементами класичного спального гарнітура.

спальня роселла 6д

узголівя роселла

двоспальне ліжко роселла

Легендарне ліжко від комплекту спальних меблів Реджина в кольорі Радіка беж. Класика – живе вічно.

ліжко реджина радіка беж

Кухонні меблі на будь-який смак. Класичні та сучасні кухні. Якісний акриловий та фарбований МДФ фасад. Велика палітра кольорів.

сучасна глянцева кухня

кухня вінтаж фарбований МДФ

Фабрика МироМарк досить популярний виробник. Ці меблі знають не тільки в Україні, а делеко за її межами. Продукція відповідає всім вимогам якості та екологічності. Значну частину своїх виробів Миро Марк виготовляє на експорт. В каталозі виробника є багато різних меблів для спальні, вітальні, коридору чи дитячої. Останнім часом в виробництво впроваджуються сучасні та класичні модульні системи. Якщо Вам сподобались меблі цього виробника – переходьте в наш каталог.

Ви можете замовити меблі фабрики Міро Марк на цій сторінці, або в нашому каталозі

Залишити відповідь