купити двоспальне ліжко

Двоспальне ліжко – як зробити правильний вибір

Як вибрати двоспальне ліжко

 

Раді вітати вас шановні відвідувачі нашого магазину. Продовжуючи тему корисних порад, сьогодні поговоримо як вибрати двоспальне ліжко не витрачаючи зайвий час на пошуки в безмежному просторі інтернету.

Такий тип ліжок є найбільш поширеним. Але двоспальні ліжка також діляться по розмірах комплектації та характеристиках. Наприклад може бути не стандартне спальне місце шириною 180, або 200. З таким розмірами проблем немає бо в виробників вже все налагоджено. А от якщо потрібен розмір 185 чи 183 – будь-який не кратний 10, то такий виріб буде дорожче коштувати.

Доросле ліжко може також бути укомплектоване різними опціями. Найпоширеніші це : підйомний механізм, підсвітка, висувні шухляди. Може бути звичайним без різних додатків. Як те, так і інше ліжко має свої переваги. Наприклад, в просторій спальні де вдосталь місця звичайне двоспальне ліжко виглядає дуже гарно та стильно.

купити двоспальне лыжко в івано франківську

Насправді ліжок дуже багато. Сьогодні українські та польські меблеві фабрики активно запроваджують виробництво ліжок подіумів з височенним узголівям. Все частіше наші покупці віддають перевагу ліжкам де нічні тумби кріпляться до узголівя. Загальна ширина такого ліжка часто досягає майже трьох метрів. Виглядає воно дуже ефектно, особливо з підсвіткою, але для реалізації такого варіанту потрібна велика спальна кімната.

Двоспальне ліжко може виготовлятися з масиву дерева, ЛДСП, фанери, євробруса, та інших матеріалів. Може бути повністю або частково м’яким. В останніх тканиною обите узголівя або обидва бильця.

М’які ліжка можуть комплектуватися ламелями на підйомних механізмах куди ставиться матрац. Також може бути що до підйомників кріпиться односторонній матрац на дерев’яному каркасі. Останній варіант є дешевшим, але не таким зручним для спання та користування.

 

Поради від наших спеціалістів

В першу чергу ми за екологічні матеріали, тому рекомендуємо обирати ліжка з натурального дерева, або тканини. Звичайно якщо є така можливість. Часом буває так що дерев’яне ліжко ніяк не підходить під інтер’єр спальні. Наприклад, не так багато виробників можуть запропонувати ліжка з масиву в стилі модерн.

Саме тому інколи просто необхідно придбати ліжко з ДСП чи МДФ, або інших матеріалів які використовуються при виробництві корпусних меблів. Інакше ліжко не пасуватиме до інших елементів інтер’єру. Якщо для Вас все ж таки важлива екологічність меблів, то обирайте ті, що мають маркування Е-1. Незабаром ми зробимо про цей матеріал публікацію де вичерпно розкриємо цю тему.

Є ліжка де основою під матрац служить звичайна ДСП. Це дуже бюджетні варіанти, але деякі покупці  шукають саме таке ліжко. Інший, вже трохи дорожчий варіант це коли основа для матрацу ламелі, але кріпляться вони до боковин ліжка. Така система створює навантаження на основні деталі, і таке двоспальне ліжко, особливо якщо його ширина 180 см, швидше вийде з ладу.

Найкращим варіантом є незалежний металевий вклад з буковими ламелями. Слово незалежний говорить само за себе. Людина спить на цьому вкладі, який заберає на себе все навантаження. Таким чином ліжко буде служити довго. Ми рекомендуємо купувати ліжка з незалежним металевим вкладом під ортопедичний матрац.

Звичайно не всі виробники хороших якісних ліжок використовують таку систему. Тут ще потрібно звертати увагу на сам бренд який випускає таку продукцію. Наприклад, такі відомі фабрики як Арбор, Естелла, Мікс Меблі та інші, використовують свою систему ламелів, але вони гарантують 100 відсоткову якість своєї продукції. Ліжка таких виробників також будуть служити довго, навіть якщо тут не використовується підклад про який ми згадували вище.

З підйомним механізмом чи без

Досить часто виникає таке запитання. Справа в тому, що ліжко з підйомним механізмом швидше вийде з ладу. Що б Вам не говорили менеджери фабрик чи продавці, газові підйомники мають певну кількість циклів. Хоча їх багато, але кількість обмежена. В той же час без такого ліжка інколи важко обійтися, особливо вмумовах маленької міської квартири. Як би там не було, в коробі під матрацом можна зберігати багато речей. Додаткове місце для зберігання постільної білизни – це основна перевага такого ліжка.

Якщо Ви обирете ліжко без підйомного механізму, в стандартній його комплектації, то можете бути впевнені – прослужить воно довше.

 

Залишити відповідь